Gastenboek

Deel jullie ervaringen gerust online op onze website. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een recensie achter te laten op facebook!

150411-Eva-002

20 thoughts on “Gastenboek

 1. Lieve Eva verloskundigen,

  Wat een fijne begeleiding en bevalling hebben wij mee mogen maken.
  Jullie staan altijd open voor vragen en advies. Op de momenten dat wij het nodig hadden waren jullie er ook echt voor ons. Jullie hebben ervoor gezorgd dat wij een hele fijne thuisbevalling hebben gehad welke wij mede door jullie vol vertrouwen ook thuis zijn aangegaan en waar wij met een goed gevoel op terug kijken. Dank jullie wel.

  Groetjes Roman Nicole en Billy

 2. Lieve Lindsay,
  Als goede vriendin was het heel bijzonder dat jij mijn zwangerschap van begin tot einde hebt kunnen begeleiden. Mooier en fijner had ik me echt niet kunnen wensen! Jouw toewijding, onvoorwaardelijke hulp, je kennis en het plezier in je werk heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen mijn zwangerschap heb beleefd, wetende dat ik altijd op jou kon terugvallen met vragen en onzekerheden. Van begin tot einde, en zeker ook daarna heb ik zoveel aan je gehad. Ik zeg altijd tegen iedereen: dit is echt haar roeping! We hebben je al vele malen bedankt, maar bij deze wil ik je nogmaals laten weten hoe bijzonder fijn mijn zwangerschap is verlopen dankzij jou! En nu volop genieten van kleine Max…

  Liefs, Marleen

 3. Lieve Colette en Lindsay,
  Beter laat dan nooit willen wij jullie nogmaals hartstikke bedanken voor de super goede zorgen tijdens de zwangerschap, bevalling en ook na de bevalling in de kraamtijd hadden we ons geen betere verloskundige kunnen bedenken!
  Bruce is inmiddels een lief tevreden mannetje van 4 maanden. Hij eet al volop groente en fruit en kletst de hele dag door. We hopen jullie nog eens tegen te komen zodat jullie kunnen zien hoe het onze kleine man vergaat. We zullen jullie bij iedereen aanraden!
  Liefs Cindy, Kevin en Bruce

 4. Lieve Lindsay en Colette,

  Ik (wij) wil(len) jullie echt super bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode! Tijdens de zwangerschap hebben jullie alle angsten bij mij weg genomen en stonden altijd achter de beslissingen die ik wilde nemen met betrekking tot waar ik wilde bevallen.

  Lindsay heeft me tijdens de bevalling samen met mijn echt SUPER begeleid! Ze bleef ontzettend rustig en deed wat ze moest doen zonder dat ik het hoefde/ kon vragen. In het ziekenhuis nam ze voor mij de beslissing omdat ik het op dat moment niet kon, maar ze wist feilloos wat ik zou willen. Ze heeft er echt voor gezorgd dat ik er ondanks de pijn met een positief gevoel op terug kijk!

  En wat ik ook heel bijzonder vind is de begeleiding die we nog hebben gekregen na de bevalling! Alle vragen die we hadden werden zonder probleem met alle liefde beantwoord! Je had nooit het gevoel dat je niet kon bellen of iets kon vragen!

  Het is een super praktijk die ik iedereen zou aanraden! Jullie zijn geweldig!
  Liefs Ilke, Koen en Rosa 🙂 xx

 5. Vanmiddag voor de aller laatse keer op bezoek bij Verloskundigenpraktijk Eva.
  Zoals ook vanmiddag aangegeven, hebben we er samen mooie herinneren aan over gehouden de afgelopen 5 jaar. En wat bijzonder hebben wij het ervaren dat Colette alle 3 de bevallingen heeft mogen begeleiden.
  Dank jullie wel voor alles en ik zal nog geregeld aan jullie terug denken.

  Groetjes,
  Remko, Karin en de jongens

 6. Deze praktijk verdient absoluut vijf sterren.
  Ik ben pas in week 24 geswitched naar Eva, maar meteen vanaf het begin voelde dit als een Topbeslissing… Zowel Colette als Lindsey hebben ervoor gezorgd dat ik steeds onbezorgder in mijn zwangerschap kon staan… Met als resultaat een relaxte bevalling waar wij heel dankbaar op terugkijken… Lindsay is twaalf uur (!) langer bij ons gebleven dan nodig (omdat ik was overgedragen aan het ziekenhuis)… Deze enorme betrokkenheid heeft ons zeer geraakt! En ook in de kraamweek had ze alle tijd… Jullie zijn toppers! Mocht er ooit een tweede komen, dan komen we graag weer naar jullie!

  Veel lieve groetjes, Karlijn, Arjan en onze kleine Sep

 7. Jullie zijn top dames! Bedankt voor jullie geweldige begeleiding en steun tijdens mijn zwangerschap en bevalling van Fedde en Giulia. In één woord hartverwarmend!!

 8. Lindsay and Colette.

  We would like to thank you for your help and professionalism. You are wonderful midwife and we are glad, that we have chosen your practice. We wish you many successes in your work.

  Anika, Daniel and Julia 🙂

 9. Lieve Colette en Lindsay,

  Heel erg bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschappen van Noa & Milan. Ook met de miskraam tussen de zwangerschappen waren jullie er voor ons met een luisterend oor.

  Wat bijzonder dat Thirza en Lindsay samen de bevalling van Milan gedaan hebben. De lieve woorden en rustige coaching van Lindsay heeft ons ontzettend geholpen!

  Liefs, Mike, Mandy, Noa & Milan

 10. De zwangerschap is gecontroleerd door de gynaecoloog, Verloskundigenpraktijk Eva heeft mijn kraamweek begeleid. Wij hebben super begeleiding gehad tijdens de kraamweek. Geen een vraag was te veel. Erg fijne gedachten dat we altijd konden bellen bij vragen of onduidelijkheden. Super bedankt Colette en Lindsay.

 11. Hoi Lindsay en Colette (en ook Thirza nog),

  heel erg bedankt voor de fijne en goede begeleiding tijdens onze drie zwangerschappen, bevallingen en kraamweken! Jullie zijn zeer professioneel en toegewijd en staan altijd klaar. Daarnaast vond ik het ook altijd gezellig met jullie! 😉

  Veel groetjes,

  Francine, Rob, Floor, Sjors & Robin

 12. Met trots presenteren wij Bram op deze site. Bram had zoveel haast om te komen, dat we niet meer richting ziekenhuis konden rijden.
  Lindsay mede door jouw kalme en professionele aanpak hebben we een gezonde jongen op de wereld kunnen zetten!
  Lindsay en Colette bedankt voor jullie begeleiding en persoonlijke aandacht tijdens de zwangerschap en ook er na! Jullie zijn toppertjes!!

  Veel liefs van de trotse papa en mama van Bram.

 13. Hoi Collete En Lindsay,

  Wij willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de goede hulp, adviezen en zorg tijdens de zwangerschap maar ook tijdens en na de bevalling. Wij konden altijd bij jullie terecht met onze vragen en kregen goed advies. Ook tijdens de bevalling hebben jullie ons gerust gesteld en zijn jullie ervoor ons geweest.
  Na de bevalling liep de borstvoeding niet goed. Jullie hebben ons erdoor heen getrokken en ervoor gezorgd dat we positief zouden blijven. Door jullie goede hulp, adviezen en de begrip die jullie hebben getoond is het gelukt om borstvoeding te blijven geven. Het is fijn om borstvoeding te geven en dit hadden we niet willen missen. Ook vonden we het erg fijn dat jullie tijdens de kraamtijd langs kwamen.
  Bij de mogelijke volgende zwangerschap willen wij jullie graag weer als verloskundigen.

  Liefs Kevin, Daisy & Nienke

 14. Beste Lindsay en Colette,

  Ontzettend bedankt voor de fijne, kundige en persoonlijke begeleiding bij de zwangerschap en bevalling van Pieter.
  Jullie zijn een geweldig team, met hart voor je vak. Super dat Lindsay tot het einde bij de bevalling is gebleven, ook toen deze werd overgedragen. Ik weet zeker dat de ‘eindspurt’ door jouw aanwezigheid prettiger is verlopen dan anders het geval was geweest.

  Hartelijks,
  Marion, Jeroen, Wouter en Pieter.

 15. Colette & Lindsay
  Via deze weg willen wij graag onze grote dank uiten voor de fijne begeleiding tijdens onze 2 zwangerschappen en bevallingen. Jullie zijn een topteam samen dat altijd voor de zwangeren klaarstaan en vol passie je beroep uitvoeren. Heel mooi om te zien en te ervaren. Nogmaals grote dank.

  Groetjes Faïcal, Noura, Houda en Adam

 16. Beste Colette en Lindsay,

  Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor alle hulp, tips en trucs. Door de persoonlijke aanpak, de wensen van de moeder en de baby voor op stellen, zullen wij jullie ook bij iedereen aanbevelen. Wij zijn nu compleet met een gezonde en prachtige jongen Justin en een gezonde en prachtige dochter Quincy. Dat mede dankzij jullie.. DANK JULLIE WEL!!!

  Veel liefs,
  Francois, Merian, Justin en Quincy

 17. Colette en Lindsay,
  Wij willen jullie hierbij nog eens bedanken voor de goede begeleiding van mijn drie zwangerschappen, bevallingen en kraamweken. Zonder jullie steun, adviezen en hulp was het mij niet zo gemakkelijk af gegaan. Ik kijk met trots terug naar deze drie bijzondere 9 maanden die ik in de afgelopen 8 jaar heb mogen ervaren en ben jullie daar enorm dankbaar voor.

  Liefs,
  Jessi, Kwok, Ryan, Nathan & Liam

 18. Hoi Colette en Lindsay,

  We willen jullie, en ook Thirza nog, bedanken voor de goede en fijne begeleiding in onze zwangerschappen. Echt super!
  En Colette, super dat je de bevalling van Qiyara hebt kunnen doen. We hebben helaas mindere tijden meegemaakt en dit maakte het daarom extra bijzonder.
  We wensen jullie heel veel succes en al het goeds toe voor de toekomst, zowel zakelijk als prive en we zullen jullie zeker aanbevelen mocht iemand een verloskundige nodig hebben.

  Liefs en groetjes,
  Diana, Dolf, Jimmy, Finn en Qiyara

 19. Hai Colette en Lindsay

  Ik had afgelopen vrijdag de laatste afspraak met jullie, en zou nog even gaan kijken op jullie vernieuwde site, ziet er top uit!! Graag wilde ik iets achter laten zodat mensen zouden kunnen lezen dat jullie toppers zijn!! Jullie hebben zoveel begrip en zijn echt goed voor ons geweest! Zowel bij Mika als bij Lois hebben wij voor jullie gekozen lekker klein team je kent elkaar is wel zo prettig je bevalt namelijk niet elke dag!! Overal waar ze vragen om verloskundige zal ik ook altijd vertellen hoe blij ik met jullie was, nogmaals bedankt voor alles..

  Lieve groetjes Remco Kristel Mika en Lois

 20. Beste Colette en Lindsay,

  Vanmorgen de allerlaatste afspraak bij jullie gehad. Ook langs deze weg wil ik jullie beide, maar ook Thirza nog, bedanken voor de fantastische begeleiding in onze drie zwangerschappen, bevallingen en kraamtijden.
  Super dat jij, Colette, toch de bevalling van Lana mocht doen ondanks mijn last-minute keuze voor “het pompje”.
  En wat een geweldige begeleiding van de borstvoeding, die ondanks alle moeite helaas niet is gelukt. Ik wilde doorgaan tot het echt zeker was dat het niet lukte en daar hebben jullie me helemaal in begeleid. 2,5 Week lang en niet de gebruikelijke 8 dagen, echt super! Ook als je geen borstvoeding wilt geven (zoals ik bij Mila had besloten) of je besluit toch te stoppen omdat het niet bij je past (of om wat voor reden dan ook), het kan bij jullie zonder “gezeur” omdat jullie de wensen van de moeder en de baby voorop stellen.
  Jullie hebben een mooi team zo samen. We zijn met onze drie prachtige meiden helemaal compleet, maar we zullen jullie bij anderen van harte aanbevelen! Veel succes gewenst voor jullie in de toekomst!

  Veel groetjes,

  Jeroen, Cynthia, Mila, Niene en Lana

Leave a Reply

Your email address will not be published.