Thebe kraamzorg heet vanaf nu Lunavi

Thebe Kraamzorg heet vanaf nu Lunavi

Tilburg, 7 september 2016 – Thebe Kraamzorg heet vanaf nu Lunavi. De nieuwe naam is gisteren onthuld tijdens een bijeenkomst voor medewerkers. Hoewel de naam en het logo veranderen, blijft de zorg hetzelfde. Zwangeren en jonge ouders in West- en Midden-Brabant kunnen blijven vertrouwen op goede zorg door deskundige kraamverzorgenden.

De naam Lunavi heeft betrekking op het ontstaan van nieuw leven. Luna verwijst naar de maan, die van invloed is op veel zaken omtrent zwangerschap en geboorte. Zo zijn de negen maanden zwangerschap in werkelijkheid 280 dagen: precies tien maanmaanden. Vi verwijst naar leven. De geboorte is immers het startschot voor een heel nieuw leven: een nieuw leven in de vorm van een baby, maar ook een nieuw leven als gezin.

Grote organisatie, kleine teams
Met de nieuwe naam markeert Lunavi het feit dat de organisatie niet langer deel uitmaakt van de grote zorgorganisatie Thebe. In augustus vorig jaar zijn Thebe Kraamzorg en Dé Provinciale Kraamzorg samen gegaan, om als dé professionele kraamzorgorganisatie met een persoonlijke benadering en kleinschalige teams nog betere kraamzorg te kunnen bieden aan jonge ouders in Zeeland en West- en Midden-Brabant. Dit samengaan komt onder meer tot uiting in het nieuwe logo van Lunavi, waarin de ooievaar een prominente rol speelt. In het logo van Dé Provinciale Kraamzorg was al jarenlang een ooievaar verwerkt.

Nieuwe huisstijl en website
Inmiddels krijgen beide labels dezelfde huisstijl en is, tegelijk met de bekendmaking van de naam Lunavi, de nieuwe website van zowel Lunavi als die van Dé Provinciale Kraamzorg gelanceerd. Op deze site kunnen aanstaande ouders alles lezen over de deskundige kraamzorg op maat, die beide labels bieden. Want hoewel de naam van Lunavi en de websites van beide labels zijn veranderd, blijft de kwaliteit van de zorg van beide organisaties hoog: jonge ouders waarderen deze gemiddeld met een 8,8.

lunavi_logo_fc